Reviews from Greek to Go 's-Hertogenbosch

Recent reviews

5.0
Miranda Dollekens
Yesterday

Voor het eerst was het eten zowat koud. Ben dit niet gewend van Greek to Go

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel van Laarhoven
Yesterday

Persoonlijk vind ik het de lekkerste Griek in Den Bosch maar het is o zo jammer dat je altijd veel te lang moet wachten op je eten… tijden die ze aangeven voor bezorging of bezorging onderweg kloppen niet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bert donkersloot
26 November 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Rieki
26 November 2022

Super lekker gegeten en keurig Pontius geleverd

Kraan
26 November 2022

Heerlijk gegeten!

Shirley
23 November 2022

Ik vind het super jammer dat de friet veranderd is, was echt niet lekker.

X
20 November 2022

2hs delivery time is way too much

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tessa
18 November 2022
Sanne van Veen
17 November 2022

Elke keer weer heerlijk

Rob Aarts
17 November 2022

Eten was lekker en voldoende. We hadden 2 menu's besteld, we konden bij het bestellen op de site echter niet zien/vinden of er salade en friet bij zou zitten. Er zat een koolsalade bij en een zakje friet (mooie portie).

Henri
16 November 2022

Was weer top, de beste Greek in de omgeving 👌🏻👌🏻

Cees
14 November 2022

Lekkere maaltijd, goede verpakking, op tijd bezorgd,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mark Boonstra
13 November 2022

Heerlijk gegeten! Precies wat je van een Griekse maaltijd mag verwachten. Mals vlees, gezonde frisse salade, kruidig en meer dan genoeg.

Claudie van den Akker
12 November 2022

Heerlijke bifteki schotel (met gyros van kip op mijn verzoek), alles goed verpakt en lekkere friet apart erbij. Goed verzorgd altijd.

Johan Koopmans
12 November 2022

Het eten was enorm zout, ik heb er van wakker gelegen omdat ik heel veel moet drinken en ben nu midden in de nacht wakker

Stijn vermeer
11 November 2022

Alles was top en heerlijk behalve de friet. Deze was oud en ingedroogd. We hebben deze ook niet gegeten, was echt niet lekker. Niet wat we gewend zijn, normaal is de friet heerlijk.Hopelijk volgende maal weer zoals we gewend zijn.

Thomas
7 November 2022

Een half uur te laat maar wel lekker zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D
7 November 2022
Jolanda
4 November 2022

Bestel er regelmatig maar vond de friet nu niet echt lekker was niet warm en leek dat het in oud vet was gebakken en er zitten die heerlijke kruiden niet op waardoor het toch anders smaakt.Jammer maar het vlees was goed.

Marti
31 October 2022

Eten was prima, zoals altijd. Bezorger was vriendelijk maar wel 25 minuten te laat terwijl ik ruim op tijd besteld had. Wel heel fijn dat ik altijd bij de schotel die ik bestel het lamsvlees mag vervangen door kip. Fijne service!

Manos
29 October 2022

Great taste and quick delivery as always!

Manos
23 October 2022

Really enjoyed it! Tasted great, packed nicely and delivered on time!

Pierre Hobbelen
23 October 2022
Mark
22 October 2022
kradolfer
21 October 2022

goed eten voor een prima prijs.

Nathalie van Bokhoven
21 October 2022

Iets later, maar netjes gebeld door een medewerker. Pita Gyros zoals altijd heerlijk!

Jeroen
20 October 2022

Altijd super lekker, lekkerste Griek van Den Bosch

Marechal
19 October 2022
Els
17 October 2022

Deze keer waren de frieten niet lekker, te vet en andere kwaliteit dan ik gewend ben. Jammer! Het vlees was zoals altijd restaurant waardig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
16 October 2022

Het was weer heerlijk 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thomas
16 October 2022

Beste afhaal van Den Bosch

DT
16 October 2022

Lekker vlees. Lekker veel friet erbij. Vriendelijke bezorging

Greetje
14 October 2022

Was zoals altijd erg lekker, en de friet was gewoon heet nog Toppie. Alleen vond het wel beetje jammer de gyros was Mega zout. Maar verder lekker hoor

Renske Hintzen
10 October 2022

We bestellen vaak hier. Altijd lekker en goed eten. Helaas vandaag klein foutje. We hadden een kindermenu Billie besteld maar kregen degene met gyros. Gelukkig vond zoonlief de gyros ook lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
9 October 2022

Het was weer heerlijk zo als altijd alleen jammer dat er geen kruiden meer op de friet zit

Fransje Jansen
3 October 2022

Lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carien
2 October 2022

Lekker , snelle bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annette Steenkamp
2 October 2022

Altijd op tijd en erg lekker eten.

Will Johnson
30 September 2022

Zoals we van jullie al gewend zijn. Het was weer erg lekker en binnen 1 uur bezorgd. Top.

Anoniem
29 September 2022

De salade is niet helemaal mijn ding, verder alles helemaal top!

Michel van os
25 September 2022

Was weer heerlijk allen valt mij op dat er de laatste tijd geen kruiden meer op de friet zit dat is wel jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
19 September 2022

2 uur moeten wachten voor het bezorgd werd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

laura
18 September 2022

kon ons adres niet vinden dus bijna koud eten ondanks dst we bijna 4x per week bestellen en laten bezorgen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

YvdS
14 September 2022

eerder bezorgd dan verwacht, heerlijk gegeten

Matthias
14 September 2022

Maak de dag erna altijd nog Griekse kapsalon van de restjes, dikke aanrader!

Christian
10 September 2022

schotel was weer heerlijk, combi kip en lam deze keer, bezorging zelfs sneller als verwacht

Tvo
9 September 2022

Bestel hier al jaren. Altijd top!

Hassan
8 September 2022

Precies op tijd. Lekker eten weer! Toppie

Kraan
5 September 2022

Heerlijk! Eten warm en drinken koud!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J.van Os
5 September 2022

Normaal geef ik 5 sterren maar nu 4 omdat ik de kruiden op de friet misten en de souvlaki en gyros was wat flauw. Normaal is dat niet.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Irene
2 September 2022

Heerlijk gegeten, Leuke bezorger hahahaha, groetjes aan Olga

Alina
1 September 2022

Heel lekker smak super 👍

Jans
1 September 2022

Beste Grieks in Den Bosch!

M
31 July 2022

Tijd tussen bestellen en bezorgen was wel wat lang. Ik had z.s.m. aangevinkt, maar de bezorging was later dan het eerst mogelijke te kiezen moment. De smaak en kwaliteit maakte alles goed! Dikke aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cees
30 July 2022

Op tijd bezorgd, smaakt lekker, prettige vakantie !

Thomas
29 July 2022

Super👍

Mark Kradolfer
28 July 2022

lekker gegeten alles was lekker warm en de smaken waren super.

Margaret
25 July 2022

Vlees heerlijk mals en goed warm ook , snelle levering vriendelijke bezorger Jammer dat mijn extra bestelde saus er niet bij was en friet te hard gebakken was

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mw Renjaan
25 July 2022
Greetje
18 July 2022

De friet is laatste tijd wel knoer hard erg jammer helft van de zak word dan niet gegeten. De rest is gewoon super lekker 👌

Dian
14 July 2022

Super! Zelfs de friet was knapperig.

nicolette
13 July 2022

Weer heerlijk gegeten! Bedankt voor het koken.

Carla
11 July 2022

belachelijk dat jullie € 4 durven te rekenen voor +/- 2 EETlepels rijst.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henriette
11 July 2022

Makkelijk bestellen en snel thuis gebracht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nicole
10 July 2022

Altijd lekker, warm en goed eten!

Judith
9 July 2022

Heerlijk, vers en prima op smaak. Bezorging was ook supersnel!

Judith
8 July 2022

Wederom lekker gegeten. Bezorging prima, eten goed, niks te klagen dus.

Kraan
4 July 2022

Heerlijk gegeten! Goede bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Louise
2 July 2022
Kuilboer
1 July 2022

Altijd heerlijke gerechten. Deze keer duurde de bezorgen wel echt erg lang. We blijven bestellen maar het zou fijn zijn als jullie daar iets aan kunnen verbeteren.

Greetje
1 July 2022

Bestel vaak bij jullie altijd goed, alleen deze reis bijna halve zak friet weg gegooid. Waren super hard niet te eten erg jammer

Thomas
30 June 2022

Altijd goed👍

J van Os
24 June 2022

Zoals altijd was het wederom weer super lekker.

Thecla Bolsius
24 June 2022
Selena
24 June 2022

Geweldig !! Altijd optijd, warm en lekker eten

E.Vugts
23 June 2022

17.25 besteld. Bestelling zou een uur duren ( lang voor woensdagavond, maar ok) om 18.12 een mail gekregen dat bestelling onderweg was. Met de auto is het ong 8 min rijden, dus na 20 min gebeld omdat ze er nog niet waren. Ze zouden er zo zijn: werd 18.40 uiteindelijk. Dus het duurde al met al erg lang

Wim
19 June 2022

Goed gegeten Goede kwaliteit vlees Alleen jammer dat er maar 1 vega hoofd gerecht op de kaart staat. Prima bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Suijker
17 June 2022

Hele vriendelijke bezorger Lekker eten wat mooi apart verpakt zit. Alles was lekker met vlugge bezorging.

CS
13 June 2022

Snel bezorgd; vriendelijke bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sacha
12 June 2022

Heerlijk, ruim voldoende, prima!

Cees
5 June 2022

Heerlijk eten , en op tijd bezorgt, voor herhaling vatbaar !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gwen
5 June 2022

Heerlijk eten! Souvlaki special weer perfect gebakken. Bezorging precies op tijd.

Amalia
3 June 2022

Altijd lekker en snel bezorgd!

Alenka
3 June 2022
Irene
1 June 2022

Geweldige kwaliteit, heerlijk gegeten, lieve bediening, aardige bezorgers,tot de volgende keer ! 10 sterren !

Diana
29 May 2022

Altijd feest super lekker en aardige bezogers

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

irene
28 May 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd, vriendelijke bezorger,lekker, lekker , lekker !!!

Gp vd Vd Stadt
27 May 2022

Was weer heerlijk,jammer dat er echt heel weinig tzaziki bij zat, Volgende x moet ik onthouden deze extra te bestellen

Thecla Bolsius
27 May 2022

Het eten was exact op tijd, wederom prima verpakt, goed portie, heerlijk!

Robin
26 May 2022

Het was weer heerlijk. Zo als altijd.

Christian
22 May 2022
Daniëlle van Elst
22 May 2022

Altijd goed verzorgd, goed op smaak, goede hoeveelheid en keurig bezorgd op de aangegeven tijd, zelfs op zondag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alexander van Bakel
22 May 2022

Super grill kwaliteit van een hoof niveau, keurig verpakt en geheel zoals verwacht. Vlees, salades, sauzen, stokbrood en zelfs de friet waren authentiek Grieks. Op onze verzoek was de friet iets harder gebakken, en ook zo geleverd. Daarnaast kwamen wij er achter dat onze bestelling ons schema aardig in de war schopte, na een telefoontje werd alles alsnog een half uurtje eerder bezorgd. Wat een fantastische service! Bedankt Greek-to-Go team 's-Hertogenbosch. Ook was alles keurig op temperatuur, ondanks dat alles in Empel bezorgt moes worden. Alexander van Bakel

Smits
21 May 2022

Goede hoeveelheid en heerlijk van smaak, mals vlees en heerlijk gekruide friet. Service was prima, had sneller gemogen, moesten meer dan uur op eten wachten.

Mark
21 May 2022

Smaak was erg goed Had iets warmer mogen zijn En jammer dat je voor een ideal betaling moet 25 cent moet betalen. Maar er komt wel een volgende smaak was echt top

Agnes
21 May 2022

De kwaliteit van onze bestelling was zoals gewoonlijk erg goed. Dat we meer dan twee uur op de bezorging moesten wachten was minder.

Arno
20 May 2022

Smaak top! Dienstverlening absoluut ruk!

J van Os
20 May 2022

Bestel er al heel wat jaartjes en nog steeds zeer tevreden.

Guido
20 May 2022

Meer dan een half uur te laat bezorgd, dat was echt jammer want we hadden haast en daarom eten laten bezorgen.

Robbert
19 May 2022

Zoals altijd weer erg lekker!!!!!!!

Rutten
19 May 2022

Het was rond etenstijd dat wij pas bestelden, hierdoor duurde het lang voor het eten kwam. Dat was echter ook aangegeven.

Omrani
18 May 2022

Het was heerlijk. Ik ga vaker door jullie laten bezorgen.

Stefan gout
15 May 2022

Was weer heerlijke netjes op tijd 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C
15 May 2022

Zoals altijd heerlijk en fijn bestellen met de app.

John
13 May 2022
Lena
9 May 2022

Goede kwaliteit en service!

Selena
9 May 2022

Geweldig

John
9 May 2022

Ruim een half urr later bezorgd dan oorspronkelijk gemeld, maar het eten was lekker (en veel) :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bosch
9 May 2022

Het eten was heel goed van smaak en heel mals. Grote portie, heel compleet. De bezorging was meer dan een half uur te laat, nadat we al een uur moesten wachten op de 'verwachte bezorgtijd'. Dat vind ik te lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Floor
8 May 2022

Hoi! We bestelden om 17:40 en kozen voor zo snel mogelijke bezorging. We snappen dat als er misschien een tekort is aan personeel dat het wat langer kan duren. Maar wij hebben uiteindelijk ons eten pas om 19:40 gekregen. We hadden dit graag van te voren bij het bestellen willen weten. Wij hebben meerdere keren geprobeerd te bellen naar de zaak maar kregen geen gehoor. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee, want we bestellen regelmatig bij jullie en het eten is altijd top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nienke
5 May 2022
Yvo
1 May 2022

Levering duurde erg lang. Aangegeven levertijd 1,5 uur na bestelling, maar daar kwam nog 45 minuten bij. Wel nette verontschuldiging voor lange wachttijd bij levering. Eten was goed en ook nog goed op temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
30 April 2022

Gewoon weer heerlijk zo als we gewend zijn

Mark van Empel
30 April 2022

Bezorging was er snel en we hebben lekker gegeten.

Gerben
24 April 2022

Was weer lekker, echter varieert de smaak de laatste tijd. Deze maal was de gyros een beetje flauw van smaak. De andere vleessoorten waren heerlijk , de frietjes knapperig en de tzatziki heerlijk! Tot de volgende...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Stefan
24 April 2022

Eten was weer zeer smakelijk. Maar de bezorger heeft wéér niet de opmerking gelezen, waar hij moest bezorgen. 2x langs mijn vrachtwagen gereden en toen ik er naast ging staan, keek hij nog verbaasd: “had u besteld?” Dit kan echt beter.

Jeroen
23 April 2022

Foutje in de bestelling maar supers snel opgelost. Goed eten en blij met de service want foutjes kunnen gebeuren

Robin
22 April 2022

Lekker eten en altijd genoeg.

Schalken
21 April 2022

Bestelling werd snel bezorgd. Erg lekker. Tot de volgende keer

ANGELIQUE
17 April 2022

Snel en heerlijk!!

Cor
16 April 2022
Inge
16 April 2022

Het eten was erg lekker.

Bugra Gulsen
15 April 2022

Het was WEER heerlijk!

Tim
9 April 2022
Maurits
9 April 2022
Rieki
8 April 2022

Smaakte weer heerlijk!

Bugra Gulsen
8 April 2022

Gewoon kwaliteit!!! Niks aan veranderen!!

Steven
7 April 2022

Zoals gewoonlijk weer lekker!

Michel
3 April 2022

Gewoon weer heerlijk zo als altijd en ik zou het zeker iedereen aanraden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M de Laat
3 April 2022

Smaakvol eten en keurige bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joop Janse
3 April 2022

Erg lekker, jammer dat de pepersaus vergeten was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joop
3 April 2022
Jjj
2 April 2022

Vond deze keer de gyros flauw en souvlaki droog helaas.

Kevin
1 April 2022

Slecht, 2u moeten wachten 40 minuten langer dan aangegeven

Bolsius-Roelofs
31 March 2022

Prima kwaliteit vlees, goed gepresenteerd, lekker alleen lijkt het alsof de portie iets kleiner is geworden, dat zou jammer zijn voor de jwaliteit/prijs verhouding

Agnes
31 March 2022

De bestelling online was erg gemakkelijk. De bestelling werd op tijd geleverd en het eten was weer erg lekker. We zullen zeker vaker bij Greek to go bestellen.

Robin van Munster
28 March 2022

Besteld met zsm als tijdsoptie, eerste daarna was 20:00. Bevestigingsmail noemt 20:05, dat is weinig meer maar onlogisch dat het later is dan de optie. Pas om 20:25 bezorgd is dan onaanvaardbaar. Op zondagavond om die tijd kan het niet meer zo druk zijn dat het systeem volledig de mist in gaat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marleen
27 March 2022
Wouter Groeneweg
27 March 2022

De bezorger was mooi op tijd en het eten smaakte prima. Voor ons was de tzaziki saus wel (te) vet.

P Heere
27 March 2022

Zoals altijd goed

irene
25 March 2022

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger, kan niet beter ! Dikke 10 sterren !

Anoniem
21 March 2022
Soraya
21 March 2022

Heel snel bezorgd, en dat op een zondag! Lekker, warm eten. Voor mij wel net iets te veel vlees, had wat extra groenten in mijn pita wel heel erg op prijs gesteld. Voor andere mensen was dit perfect geweest. Evengoed erg lekker gegeten, pita was vers en fluffy.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan jansen
20 March 2022

Goed eten, en snel geleverd,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arthur Kusters
19 March 2022

Altijd top

Stef
19 March 2022

Lekker eten, goede prijs kwaliteit verhouding en snel bezorgd. Bestel hier vaker, altijd goed.

Peter van Es
18 March 2022

Heerlijk!

Peter
18 March 2022

Heerlijk gegeten en bezorging was netjes op tijd.

Pascal
16 March 2022

Stipt op tijd, warm, frietjes nog mooi krokant Royale hoeveelheid vlees en tzatziki. Groente (koolsla) relatief eenvoudig Prijs kwaliteit verhouding goed

Timo Spijkers
14 March 2022
Rieki
13 March 2022

Was erg lekker en sneller geleverd dan aangegeven dus TOP

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerben
12 March 2022

Op zich weer lekker, goede kwaliteit, een beetje zout deze keer. Al vaak besteld echter deze keer weer net anders dan zoals ik het voorheen kreeg, nu kreeg ik bij de schotel een klein bakje tzaziki ipv de grote portie die er voorheen bij zat en je betaalt hetzelfde. Ook minder kool salade en minder friet. Snel geleverd en warm, lekker gegeten.

Thomas
11 March 2022
A Johnson
10 March 2022

Bestelling was gemakkelijk online. Bezorging was erg vlug en de kwaliteit van de bestelling was erg goed. We zullen zeken weer bestellen.

Aniek
7 March 2022

Het eten is erg lekker. We moesten hier bijna 2 uur op wachten. Maar gelukkig was het wel nog warm!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Adam
6 March 2022

Goede Griek. Smaakvol vlees en lekker saus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
6 March 2022
Diana v Rijn
6 March 2022

Was weer super lekker !! Genoeg van alles en netjes gebracht alles warm. Top👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ANONIEM
5 March 2022

Prima gegeten, zoals altijd. Toch een punt voor verbetering. Ik eet geen varkens- en lamsvlees. Dan is er weinig keuze op de menukaart. Veel gerechten zijn een combinatie van kip met varken of lam. Bij gehakt staat er niet bij of het varkens- of rundergehakt is. Misschien een keuze laten maken per gerecht, dus keuze uit varken, kip, lam, rund. Verder dik tevreden en vriendelijke bezorging.

Guido Renkens
4 March 2022

Altijd goede kwaliteit, druk of niet. Soms moet je wat langer wachten maar kwaliteit gaat boven alles. Nette en vriendelijke bezorgers.

nicolette
4 March 2022

Het was weer erg lekker en de toetjes zijn zeker een aanrader!

charissadecauwer
3 March 2022
Pas
3 March 2022

Door de jaren al vaak besteld of zelf afgehaald. Dit keer was onze bestelling nog maar net lauw ipv warm. Gebeld maar werd afgedaan met "Dat kan niet !!" Nou neem maar van mij aan dat we anders echt niet zouden hebben gebeld. Maar ruim euro 45 aftikken voor een "lauwe hap" vonden we toch echt iets teveel van het goede. En dan wat klantvriendelijker zijn, ook al is het druk, kan dan geen kwaad.

Marjori Janze
27 February 2022

helaas staat op de site niet dat je friet bij het eten krijgt, waardoor het extra besteld is. Aangezien ik het niet op kreeg moest ik dat weggooien en dat is zonde. verder kwam het eten goed op tijd, en het was heerlijk.

Bolsius
23 February 2022

Altijd goede kwaliteit, goed verzorgd

Marc
13 February 2022

Heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lies Manie
13 February 2022

Punctuele bezorging, met smakelijk eten wensen. Perfecte kwaliteit van eten. Heerlijk verse ingredienten. Korto Heerlijk, echt Grieks!!

Anoniem
10 February 2022

Eten was heerlijk en nog heel warm toen het bezorgd werd! We bestellen regelmatig bij Greek to Go en zullen dat nog vaak blijven doen! De bestelling kwam zelfs een half uur vroeger dan toegezegd! Aardige mensen ook! Chapeau!

Petra
7 February 2022

Goed op tijd. Eten was lekker. Frietjes waren goed knapperig en warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rieki
6 February 2022

Smaakte zeer goed, alleen jammer dat het dik 1,5 uur duurde voor het eten bezorgd werd. Het was het wachten gelukkig wel waard

Thom Liebregts
4 February 2022
M.kiriazi
4 February 2022
Bart v Hoorn
3 February 2022

Lekker gegeten

Mariareimes
2 February 2022

Eten was goed alen mag voor dat geld wel iets ekstra bij komen als uw snapt bedankt

Hans
30 January 2022

Weer prima op tijd met dezelfde vertrouwde kwaliteit !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Guy Dumoulin
29 January 2022

De tzatziki was niet zoals verwacht. Normaal vers maar nu leek het wel kant en klare tzatziki

Houdijk
27 January 2022

Een prima schotel met goede stukken kippen vlees waardoor de hoeveelheid Friet helaas koud was en na al het vlees te veel om nog op te eten. De rest, een prima bezorging van allerlei goed Grieks eten.

Petra Pena guzman
27 January 2022

Zoals altijd lekker en snel

Marco
24 January 2022

Het was een flinke schotel dus ruim voldoende en kwaliteit was goed . Bezorging voor zondag avond best snel en voor de verwachtte tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Timo Spijkers
22 January 2022

Ik ben groot fan van het eten en de gastvrijheid van Kostas en Olga. Ik haal het eten altijd op, zodat ik met het Griekse leven in contact kom voordat ik ga genieten van de overheerlijk Gyros of een van de andere vleesschotels. Kwaliteit van het eten is heel goed. Daarnaast is het eten op tijd klaar. Ik kan iedereen aanraden om eten te bestellen bij de Greek to Go!

Christian
19 January 2022

De beste Griek van Den Bosch

S
17 January 2022
Hans
16 January 2022
Femke
15 January 2022
Janine
14 January 2022
Anita
13 January 2022

Wederom van een heerlijke maaltijd genoten. Bezorging op tijd en vriendelijke bezorger. Zeker tot een volgende keer.

Agnes Johnson
13 January 2022

Voor mij is het enige dat jullie zouden kunnen verbetere is het online menu door fotos bij elk menu te plaatsen en uitgebreidere beschrijvingen te geven

Exterkate
10 January 2022

Gewoon klasse!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thomas
10 January 2022

Beste Griek in Den Bosch altijd top👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Melvin
8 January 2022
Petra
8 January 2022

Lekker gegeten! Meer dan voldoende en goed warm. De toetjes zijn ook aan te raden.

Irma
6 January 2022

Beste Griekse restaurant van Den Bosch. Altijd heerlijk!

Thomas
3 January 2022

De bezorger was een half uur te laat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Angela
2 January 2021

Het is normaal altijd goed maar gisteren was het echt te lang wachten ik zag dat ze om 9 uur dicht zouden gaan ik had al heel lang van te voren besteld want ik weet het kan lang duren maar nu daarom had ik naar het restaurant gebeld want was 5 voor 9 en we hadden nu toch wel honger er werd gezegd we zijn er nu mee bezig het duurt 10 min voor we bij u zijn nou het duurde nog een half uur ze waren ons gewoon vergeten en dat vond ik wel jammer want mijn schoondochter had iets anders ergens anders besteld en het zou ongeveer eve lang duren maar zij had dus al gegeten en toen moesten we nog meer als uur wachten het eten is altijd goed want ik bestel ook altijd alleen bij jullie maar dit vond ik echt slecht

Jim
2 January 2021

Gehaktballetjes met harissa waren erg lekker! na 2 uur wachten zelf maar gaan koken :) 1 januari was het iets te druk voor ze. Ondanks dat ik na 2 uur wachten mijn geld terug was gaan halen stond er later op de avond toch een bezorger voor de deur helaas voor mij niet meer nodig gezien ik net klaar was met koken. Volgende keer beter 4 sterren voor de normaliter prima schotels.

Frans
2 January 2021

De tijd op de website komt niet overeen met de werkelijke bezorgdheid. 1,5 U later. Telefonisch contact was niet mogelijk. Ik zal niet snel nog een bestelling plaatsen.

Koutstaal
20 December 2021

Gevraagd om knoflooksaus ipv Tzatziki zowel bij bestellen als aan balie bij afhalen, echter geen knoflooksaus. Tevens is het afhaaltijdstip altijd 5-10 min later bij afhalen dan aangegeven bij de bestelling.

Marcel
19 December 2021
Carolien
19 December 2021

Op zich niets mis mee. Maar als je om 11 min over 6 besteld en je krijgt de mail dat je eten om kwart voor 8 bezorgd zou worden. Verwacht je dat ook. Kwam een uur later. Ik snap best dat het druk is of was. Maar laat het even weten. We hebben wat drankjes gekregen, dat vond ik netjes.

Bert van Coenen
17 December 2021

Goed eten en lekker warm

Miranda
16 December 2021

Ik kreeg een mailtje om 19:07 uur dat de bestelling onderweg is. En de bezorger kwam om 19:37 uur de bestelling brengen. Frietjes waren al bijna koud. Ben niet van jullie gewend dat het een half uur duurt voor de bezorging

Marti
12 December 2021

Eten was zoals altijd prima. Alleen had ik gevraagd zonder lamskotelet (kostasschotel) maar er zat wel lamskotelet bij. Dat was jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Donker
12 December 2021

Wij bestellen hier regelmatig, tot deze keer altijd goed. Deze bestelling van 15 tor 20 min te laat, vlees was prima maar koud en de friet was helemaal slap. Niet wat wij gewend zijn helaas.

Rinske
12 December 2021

Lekker Grieks eten. Porties voldoende. Bezorging ene keer op tijd andere keer te laat. Overall tevreden!

Willy Wartenberg
11 December 2021

De bezorging is bijna een uur te laat wat echt niet kan. Dat betekent voor mij, dat klanten die komen afhalen voorgaan. Dat is niet logisch want er is al een tijd met me afgesproken en ik heb al afgerekend. Laten bezorgen doen we dus niet meer bij Greek to go. Kwaliteit was verder prima en bezorger uiterst vriendelijk.

Gpvdstadt
11 December 2021

Er zat echt mega weinig tzaziki bij.nog geen eetlepel vol. Ben ik totaal niet van jullie gewend. Jammer dat dat soort dingen achteruit gaan.ik zeg ook altijd graag warm.

Eekels
9 December 2021

Zet bij je menu wat er zoal bij zit. Bv frietjes dat zorgt er voor dat ik niet nogmaals 2x friet bij besteld heb 🙈🙈

Vilma
8 December 2021

Zoals altijd alles super lekker,genoten,efxaristo poli!

Bram van Beijnum
8 December 2021

Altijd prima!

Anita
8 December 2021

Wederom erg lekker gegeten. Ruim voldoende en mooie schotels. Bezorging ruim op tijd!!

M de Laat
4 December 2021

Lekker en vriendelijk!!

MFL
29 November 2021

Eten was weer lekker. Bezorgtijd van 1,5 uur is echt te lang.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dini Griffioen
28 November 2021

Het was heerlijk. Wel aan de koude kant.

Stefan
26 November 2021

Het eten was weer super goed. Alleen bij de bezorging hapert het soms een beetje in mijn geval. Ik bestel om bij mijn vrachtwagen te laten bezorgen. Dan moet je uiteraard een adres opgeven. Dit doe ik dan met het adres waar ik sta, met een duidelijke toelichting, bijvoorbeeld: "tegenover dit adres, witte vrachtwagen". Dat staat dan ook op de bon die de bezorger bij zich heeft, bij toelichting, alleen schijnen ze dat niet te lezen en zie ik ze soms toch naar dat huisnummer gaan. Dit zou beter mogen in mijn ogen. Blijf gewoon bestellen, hoor. Want het eten is gewoon heerlijk.

Charissa
24 November 2021

Vooraf bij het restaurant geïnformeerd over de bezorgtijd, deze was zoals vaker wordt opgemerkt aan de lange kant. Maar het wordt absoluut gerechtvaardigd door de kwaliteit van het eten. Heerlijk eten, erg lekkere tzatziki en bovenal genoeg eten. De bezorger was erg vriendelijk en correct. Echt een aanrader, zou hier zeker nog eens bestellen!

Joop Janse
21 November 2021

Lekker en veel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerben
17 November 2021
Anita
15 November 2021

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en zeker voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Niewold
14 November 2021

Half 6 mijn eten besteld en 2 uur later pas gekregen, dat vindt ik wel absurd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kate
14 November 2021

Giros vlees altijd helemaal top! Super lekkere frietjes erbij (perfecte hoeveelheid) EN precies op tijd! Kan niet beter!

Matt
13 November 2021

Heel erg lekker. Bezorging was later dan het tijdstip (niet onverwacht met de lockdown) en helaas geen taramas ontvangen!

GuusGS
13 November 2021
JKG Machtanz
11 November 2021
T. Blom
11 November 2021

Zoals altijd n goede keus! Online besteld, prima!

Dumoulin
10 November 2021
lensen
8 November 2021

op tijd geleverd en heel lekker! hier gaan we vaker bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Margaret
8 November 2021

Geweldig lekker eten ,komt heerlijk warm aan en zeker op tijd . Geen rommel wat je bij veel thuisbezorgd wel krijgt ECHTE AANRADER chappeau griek to go

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
6 November 2021

Het was weer als van ouds heerlijk en het smaakt beter dan laatst in corfu

Manuel
6 November 2021
philippe
4 November 2021
Ron van Zijl
4 November 2021

Super lekker, snel weer bestellen....😋

Pena
4 November 2021

Altijd heerlijk eten en vriendelijk

Helma
4 November 2021

Lekker eten, keurig verpakt en op tijd bezorgd.

Anoniem
1 November 2021

Er zaten veel harde stukjes in Daarnaast hadden we als bezorgtijd: 18.30 en stond de bezorger al om 17.00 voor de deur Normaal is het lekkerder

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
31 October 2021

Zoals altijd geweldig lekker gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renjaan
31 October 2021

Was niet echt warm en was minder gekruid jammer

M
27 October 2021

Keftedakia waren niet warm, jammer.

Carien
24 October 2021

Lekker als Altijd 😉👍🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dungen van den Hans
23 October 2021

Eten was goed en lekker en bezorging op tijd en vriendelijk.

Guido
23 October 2021

Elke keer weer goed van kwaliteit, enige minpuntje is toch wel de prijs, en dan ook nog bezorgkosten.

Gerben
20 October 2021

Vlotte bezorging, vriendelijke bezorger!

Van Alphen
17 October 2021
Marco
17 October 2021

Erg lekker, zoals aangegeven bezorgd en het was best veel. Ga zo door.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
17 October 2021
A v d Ven
17 October 2021

Weer lekker van gegeten. Bezorger was mooi op tijd.

Jeroen
15 October 2021
Gert-Jan
11 October 2021

Snelle bezorging in Vlijmen. Waren er binnen 30min. Eten was helemaal prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

V D L
7 October 2021

heerlijk eten en fijn personeel. Vindt een trouwe klant.

M vos
4 October 2021

Geweldig verpakt eten blijft heerlijk warm

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bolsius
4 October 2021

Prima als altijd helaas 20 min later bezorgd als gepland

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeanne
3 October 2021
Fam.
3 October 2021

Het eten was keurig op tijd. We hadden een beetje haast en er werd hard gewerkt om de bestelling op tijd te leveren. Hier waren we zeer content mee, dat is echte service en het smaakte ook weer heerlijk. Bedankt 🙏!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Petra
3 October 2021

Helaas was het eten bijna koud. Moest het opwarmen in de magnetron. Is niet de bedoeling.

Kees
1 October 2021

Zoals altijd: The best Mousaka in town!!!!!!!

Ibge
1 October 2021

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening!!

J. te Brinke
30 September 2021

Eten was goed. Wel jammer dat er friet bij geleverd wordt i.p.v. Griekse rijst

Cor Houdijk
30 September 2021

Prima kwaliteit alleen jammer dat het eten er ps om 18.00 uur was ipv de afgesproken tijd 17.30 uur.

Van den Hanenberg
29 September 2021

Jammer, dat het een kwartiertje te laat was.

Petra
27 September 2021

Uitgebreide schotels. Goed warm bezorgd. Heerlijke smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Timmermans
27 September 2021

Normaal altijd erg lekker bij Greek2Go. Afgelopen keer was de gyros erg hard, en de friet ontzettend slap. Van de 2 schotels die we hadden besteld, hebben we 1,5 weggegooid!

Marion
27 September 2021

Het eten was heel lekker!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bax
27 September 2021

Op de app is niet heel duidelijk wat er exact bij zit en de hoeveelheid. De frietjes waren extreem zout en taai. Erg jammer dat dit als bijgerecht niet te eten was. Op deze manier een slechte eerste ervaring.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carien
26 September 2021

Heerlijk eten. Bezorging echt zo snel mogelijk. Onze favoriete Griek😄

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M de Laat
26 September 2021

Gewoon rima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elera
26 September 2021

Heerlijk gegeten. Geweldige service. Bedankt!

Jven
25 September 2021

Prima enkel bestelde ik een lipton ice tea en kreeg ik een fuze tea

Nathalie van Bokhoven
25 September 2021

Heerlijk, veel te veel, maar heerlijk!

Bart
19 September 2021

Zoals altijd prima. Lekkere lamskoteletjes! Keurig op tijd klaar, vriendelijk. Yamas!

Steven
18 September 2021